Roll-up

Priser

85 x 200 cm

85 x 200 cm:

1 stk. = 1250,- + mva/frakt
4 stk. = 1100,- + mva/frakt pr.stk
8 stk. = 950,- + mva/frakt pr.stk

100 x 200 cm

100 x 200 cm:

1 stk. = 1950,- + mva/frakt
4 stk. = 1800,- + mva/frakt pr.stk.
8 stk. = 1600,- + mva/frakt pr.stk.

150 x 200 cm

150 x 200 cm:

1 stk.= 2900,- + mva/frakt
4 stk.= 2750,- + mva/frakt pr.stk.
8 stk.= 2550,- + mva/frakt pr.stk.

Roll-up

En roll-up kan brukes overalt

Du ser dem på messer, togstasjoner, kjøpesentre, butikker, konferanser, skoler, kulturarrangementer, idrettsarrangementer og resepsjoner. Grunnen er enkel. Den er enkel å plassere, transportere, sette opp, ta ned og den er rimelig å kjøpe.

Nyhet – 150 cm

Standardformatet på vår mestselgende modell er 85 x 200 cm, men vi selger også roll-ups med bredde på 100 og 150 cm. Det er en liten messevegg i seg selv, og en meget enkel måte å dekke en stor flate med et budskap. Vi har miniatyr-roll-ups i A4- og A3-format. Disse passer godt til en disk, et skrivebord, et resepsjonsbord eller en hylle.

Medier

Det vanligste mediet er gummiduk. Det er en rimelig og meget holdbart variant som også tåler utendørs bruk. Ønskes et mer delikat uttrykk og mindre lysrefleksjon anbefaler vi å printe på tekstil.

Lage fil til produksjon av rollup?

Vi foretrekker en trykklar PDF i 1:1 størrelse (f.eks. 85×200 cm), men hjelper deg i mål hvis det er designet til et annet nærliggende format. Sjekklisten for å designe en roll-up er den samme som for andre trykksaker, men i tillegg er det viktig å merke seg at man bør unngå å legge viktig informasjon helt nederst mot gulvet. Har du et utfallende bilde eller bakgrunnsfarge så er det lurt å legge på noen cm ekstra i bunnen, f.eks. 205 cm hvorav de nederste 5 cm forsvinner ned i kassetten. Da elimineres risikoen for synlig hvit kant uavhengig av hvilken vinkel banneret beskues fra.

Leveringstid

Normal leveringstid er satt til 2-3 dager, men vi er meget fleksible hvis det haster veldig, og vi leverer ofte en roll-up samme dag som den er bestilt. For bestilling av flere kan det ta litt lenger tid.

Sammen med en sammenleggbar messevegg og et mobilt brosjyrestativ så har du en velfungerende stand på messe.

 

 

 

 

Bestill
 

 

 

 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på plastduk. Til innendørs bruk.

Størrelse på roll-upen: er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 1-3 dager

Du får en e-post når roll-upene er klare for henting.