Plakater på papir

Plakater i store og små opplag, og i store og små formater

 • Plakater

  Plakater er fortsatt en av de mest vanlige og mest effektfulle metodene for å informere om f.eks. kommende konserter, utstillinger, forestillinger eller arrangementer. Papir er det vanligste og rimeligste mediet for produksjon av plakater, men det har etterhvert blitt ganske vanlig med gummiduk/pvc for utendørs plakater i lavere opplag.

  Plakatformater

  • A3 (297 x 420 mm)
  • A2 (420 x 594 mm)
  • A1 (594 x 841 mm)
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm
 • Produksjonsmetoder
  A3-plakater produseres normalt på en digital trykkmaskin, som f.eks. vår HP Indigo. Formater større enn A3 produseres med storformatskrivere/plottere ved lave opplag, og med offset-trykk ved høyere opplag.

  Monteringsmuligheter
  Se plakatlister, gatebukk/ramme

  Laminering
  Plakater som skal henge ute blir ofte laminert for å beskytte mot fuktighet. Laminering utvider plakatens levetid ift. falming/UV-beskyttelse – og den gjør det enkelt å tørke av smuss/støv med en våt klut. Vi leverer både varmlaminering (innbaking med forseglede plastkanter) og kaldlaminering (frontlaminat uten plastkanter). Begge varianter kan utføres med enten blank eller matt overflate.

  Bilder i rammer
  Bilder trykkes gjerne i store formater, og mulighetene for finish er mange: Lerret på blindramme, fotopapir i glassrammer, montert på kapaplater, fototapet osv. Ta kontakt hvis du lurer på hvilke løsninger som passer ditt prosjekt

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Papir: A4 og A3 trykkes som standard på 130 g silk, større formater trykkes på 180 g matt papir hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet papir i kommentarfeltet.

Størrelse på plakaten: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Levering: 1-2 dager

Du får en e-post når plakatene er klare for henting.