Har du alt du trenger til årets messer og konferanser?

Bedrifter deltar på messer og konferanser året rundt, og de fleste ønsker å presentere bedriften sin på en god og profesjonell måte. Vi i Oslo digitaltrykk har over 25 års erfaring med produksjon og trykk av messeutstyr.

Roll-up:

Dette er et stående banner på stativ som leveres i en bæreveske, og som enkelt kan settes opp uansett hvor liten eller stor messestand du måtte ha. Vi leverer roll-ups i mange forskjellige størrelser, den vanligste er 85x200cm, mens 200x250cm ofte brukes som et enklere alternativ til en messevegg.

Roll-upen er kanskje noe av det første en messegåer ser, derfor er det viktig å fange oppmerksomheten raskt, gjerne med riktig fargebruk, og kort og konsis tekst. Trenger du hjelp med design, råd, oppsett eller andre løsninger så spør oss gjerne.

De brukes også ofte i inngangspartiene på konferanser for å fremme bedriften.

Roll-up i 150x200cm
Roll-up i 150x200cm

Disker:

Våre disker er sammenleggbare, og de er godt egnet til messer og salgsstander, og budskapet trykkes rett på disken. På innsiden av disken er det hyller som holder området ryddig, og hvor du kan lagre salgsmateriell. Disker er et veldig populært på messer for de som ikke ønsker en hel messevegg, og kombineres ofte med en roll-up.

Visittkort:

Visittkort er ofte en nødvendighet på messer og konferanser, og jo bedre visittkort jo større synlighet. Mange synes nok visittkort begynner å bli litt gammeldags, men det er fortsatt et produkt som er viktig når man skal dele kontaktinformasjon og bedriftstjenester. Vi leverer visittkort på dagen, og hjelper gjerne med design og oppsett.

Bilde av visittkort, hvitt trykk på svart papir
Visittkort, hvitt trykk på svart papir

Kataloger:

Produktkataloger, priskataloger eller bare en katalog med bilder for å fremheve produkter, vi leverer det! Vi produserer limfreste kataloger i de fleste størrelser, og kan bistå med hjelp og råd om du lurer på hvordan du skal utforme din egen katalog.

Innsiden av limfrest bok
Innsiden av limfrest bok

Brosjyrer:

Brosjyrer kan være ryggstiftede hefter eller foldere (ark med brett), en lett og liten sak man enkelt gir forbipasserende. Brosjyrene er korte og informative, ofte med et enkelt design, og en litt mer utfyllende tekst med de viktigste punktene du ønsker å presentere. Brosjyrer er også fine å bruke som prislister tilhørende en katalog, eller som et vedlegg.

6-siders rullefals
6-siders rullefals

Penner:

Vi kan levere penner med trykk laget av 100% resirkulert materiale! Penner med logo er en enkel og fin måte å bli mer synlig på. Dette er også fint å dele ut sammen med navneskiltene på konferanser

Navneskilt:

Vi leverer mange typer navneskilt til våre kunder, og det er mye kan kan velge mellom når man skal bestille. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med bestillingen, og gir tips og råd både til oppsett og hvilket produkt du bør velge.

Navneskilt leveres veldig ofte med kongressmerker – en litt tykkere plastlomme med nål og klype bak – eller med et enkelt hull slik at kunden kan bruke nøkkelbånd. Vi har også nøkkelbånd, både med og uten trykk.

Navneskiltene i seg selv er ofte en forbruksvare, men alt av plastlommer, kongressmerker og nøkkelbånd kan brukes om igjen.

Større navneskilt med nøkkelbånd, 90x120mm
Større navneskilt med nøkkelbånd, 90x120mm

Nøkkelbånd:

Nøkkelbånd/Lanyards med trykk kommer i pakker på 25stk, og du kan sette opp designet akkurat slik du ønsker. Vi leverer nøkkelbåndene i alle slags farger.

Vi kan også levere svarte nøkkelbånd uten trykk.