Disker

  • Disker

    Sammenleggbare disker som kan brukes på messer, kjøpesentre, gatepresentasjoner, idrettsarrangementer og andre arrangementer er nødvendig for gi et profesjonelt inntrykk. Slike disker kan bekles med print som presenterer virksomheten med logo eller et annet grafisk uttrykk. Hvis man står på en messe og skal presentere et budskap vil diskens front fortelle om hvem du er.

  • Praktisk
    Inne i disken er det plass til brosjyremateriell, klær, gaveartikler og slikt slik at plassen du står på kan holdes ryddig og presentabel. Sammenleggbare disker er særdeles praktisk hvis man reiser rundt på messer og arrangementer. På grunn av lav vekt og en praktisk bæreveske disse praktiske å ha med i bilen, på flyet eller på toget. Printen på fronten av disken kan som regel byttes ut når budskapet endres f. eks. når nye produkter skal introduseres.

 

Bestill
 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på folie som klebes på disken. Til innendørs bruk.

Størrelse på disken: er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.
Størrelse på roll-upen: Er definert i filen. Vennligst oppgi hvis det er avvik.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 5 dager, avhenger av lagerføring hos leverandør

Du får en e-post når diskene er klare for henting.