Banneroppheng / Mistral

 • Banneroppheng / Fasadesystem

  Banneroppheng
  Mistral er et banneroppheng som står 90 grader ut fra en vegg, eller på en stolpe. Det er veldig godt synlig i gatebildet, og meget kostnadseffektiv markedsføring. Banneret monteres på to stokker av glassfiber som deretter festes til mottaker i veggen eller på en stolpe. Monteringen er enkel og banneret festes lett med strips eller strikk.

  Størrelser
  Mistral er et enkelt system med fleksibel høyde. Høyden bestemmes av hvordan du har plassert mottakerne på veggen eller stolpen. Vi anbefaler likevel ikke å lage printen noe særlig over 2 meter høy da det erfaringsmessig er et brytningspunkt for når printen buer veldig i vinden. Bredden kan være maks 75 cm, og minimum 30 cm.

 • Perfekt både for innendørs og utendørs bruk.

  • Tåler mye vind
  • Rustfritt stål, aluminium og glassfiber

  For mer inspirasjon til hvordan du kan synliggjøre ditt budskap utendørs, se også gatebukk, flaggsystemer, eller skilt og foliedekor, eller ta kontakt med en av våre kundekonsulenter.

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på PVC mesh, en hullet plastduk, hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet medie i kommentarfeltet.

Størrelse på banner: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Mistral: Leveres som standard for oppheng på stolpe. Oppgi om den skal festes på vegg. Da lager vi hull til det.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller med kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du ønsker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 1-2 uker.

Du får en e-post når varene er klare til henting.