Gatebukk / plakatrammer

Priser

Aluline 50X70

Aluline 50X70 bukk

  • Bukk = 1500,- + mva/frakt
  • Bukk (komplett m/print) = 2.250,- + mva/frakt

Aluline 70X100

Aluline 70X100 bukk

  • Bukk = 1700,- + mva/frakt
  • Bukk (komplett m/print) = 2.950,- + mva/frakt

A3-visningsbukk

A3 – visningsbukk

  • Bukk i A3 = 750,- + mva/frakt
  • Bukk (komplett m/print) = 1.500,- + mva/frakt

Gatebukk

De fleste butikker har en gatebukk utenfor lokalet for å presentere et budskap til forbipasserende. En gatebukk er en rimelig og meget effektiv måte å markedsføre seg på. Et tilbud presentert på en gatebukk kan få kunder inn i butikken og gi et betydelig mersalg. Plakatene kan enkelt byttes ut ved nye produkter og kampanjer.

Størrelser

Standardstørrelser for gatebukker er 50 x 70 cm eller 70 x 100 cm, men de finnes også i A3 (visningsbukk), A2 og A1. Det finnes også andre spesialformater grunnet egenimport, men det er ikke veldig utbredt.

Noen har i tillegg en plate over printdelen hvor det er vanlig å plassere firmalogo. De rimeligste og enkleste er laget av aluminium, det tyngste og mest solide er av jern.

Plakater som skal festes i gatebukkene bør enten være laminert eller printet på et medie som tåler fuktighet. Selv om mange gatebukker er laget for å holde fuktighet ute, er vår erfaring at det til slutt trenger inn litt vann likevel. Plakaten blir da skjoldete og må byttes. Hvis en gatebukk skal brukes innendørs, for eksempel i kjøpesentre, holder det med vanlig papir.

Plakatramme

En plakatramme fungerer som en gatebukk ved at det er veldig enkelt å bytte plakaten som sitter i den. Forskjellen fra gatebukker er at plakatrammer må festes til vegg. En plakatramme har i likhet med gatebukken klipsrammer som gjør at bytting av plakat går meget raskt. Plakatrammene finnes i en rekke størrelser, men de mest vanlige er A4/A3 (menyholdere eller butikkplakater), A2 og A1 i tillegg til plakatformatene 50 x 70 cm og 70 x 100 cm.  Man kan også få plakatrammer på stativ som kan brukes innendørs f. eks. i en resepsjon.

 

 

 

 

Bestill
 

 

 

 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på papir og lamineres. Tåler utendørs bruk.

Størrelse på gatebukken: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Levering: 3 dager

Du får en e-post når varene er klare for henting.