Banner

 • Banner

  Banner er et fellesbegrep for store plakater som kan henges opp. Både utendørs og innendørs. Et banner kan være mange kvadratmeter, eller et ganske lite nedheng. Et annet mye brukt ord er seil eller flagg. Det vanligste printmediet er plastduk eller tekstilduk, både tette og hullete/mesh.

  Typiske bruksområder er å dekke hele eller deler av en fasade eller stilase, som salgsoppslag langs trafikerte veier og lignende. Bannere brukes ofte på messe, utstilling, museum, teater, kino osv. Det brukes også som backdrop på scener.

 • Brannhemmende overflater
  Ved bruk av storformat print i offentlige rom/forsamlingslokaler kan det være pålagt at de skal ha brannhemmende overflate. Skal det brukes innendørs i f.eks. konferansesaler eller konsertlokaler sammen med mye sterk belysning og f.eks. pyrotekniske produkter er det trygt å vite at det ikke brenner opp like fort som tynt papir. Disse mediene heter ofte FR (fire retardant) og har som oftest B1/B2-klassifiseringer.

  Maljer
  Noen bannere printes etter målene tilpasset egne opphengssystemer, men mange festes med vanlig tau eller strikk. Vi monterer maljer (hull med metallringer) i hjørner og sider for enkelt og fleksibelt oppheng av bannere.

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på plastduk hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet medie i kommentarfeltet.

Størrelse på banneret: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Oppheng: Banneret lages uten noen form for oppheng hvis ikke dette er spesifisert. Oppgi evt. om det ønskes maljer, løpegang eller andre former for etterbehandling.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 1-2 dager.

Du får en e-post når bannerene er klare for henting.