Brosjyre / folder

  • Brosjyrer

    Med brosjyrer menes ofte et ark som er brettet (falset), men en brosjyre kan også ha mange ark/sider. Består den av ett brettet ark (4 sider) brukes gjerne betegnelsen folder.

    En brosjyre kan gi informasjon om din virksomhet, og er en gammel og vel ansett måte å presentere et budskap på. Det er ofte brukt i salg og markedsføring, men også i virksomheter som driver med ren informasjonsformidling som organisasjoner og offentlige institusjoner. Til tross for stadig økende bruk av elektroniske medier, står brosjyren fremdeles sterkt som medium i informasjonsarbeid, enten til kommersielt bruk eller til opplysningsvirksomhet.

  • Papirtyper

    Vi har en rekke papirtyper som gir ulike uttrykk. Brosjyrer trykket på glanset papir egner seg til fargesterke bilder og gir det skarpeste resultatet. Det er meget godt egnet til markedsføring der bildene har hovedfokus. Silkematt papir gir også et meget godt resultat, men gir ikke gjenskinn og er derfor å foretrekke der det er noe mer tekst. En brosjyre med matt papir egner seg der det er mye tekst, og gir samtidig et mer delikat uttrykk.

    Vi trykker brosjyrer i store og lave opplag, og hjelper deg gjerne med grafisk design hvis du trenger det.

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Papir: Trykkes som standard på 150 g slik (A5 6 sider 99 x 210 mm) og 170 g silk (A4) hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet papir i kommentarfeltet.

Størrelse på folderen: Er definert i filen. Hvis det er avvik, må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du ønsker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Levering: 1-2 dager

Du får en e-post når folderne/brosjyrene er klare for henting.