Brosjyrestativ / brosjyreholder

 • Brosjyreholdere

  Brosjyreholdere/brosjyrestativer holder din messestand eller resepsjon ryddig. Brosjyrene får en bedre presentasjon ved at de blir stående med fronten frem i stedet for liggende på en disk eller et bord.

  Brosjyrestativ finnes i en rekke modeller, både statiske og sammenleggbare. For bruk på kontoret og en resepsjon, holder med et statisk stativ. Hvis man derimot skal bruke det på messer eller andre arrangementer, er det praktisk med en holder som er sammenleggbar.

 • Zed-Up
  Et sammenleggbart brosjyrestativ som med et håndgrep kan monteres opp og ned – og legges i den medfølgende bærevesken. Stativet har lommer fra både forsiden og baksiden (tilsammen 6 A4-lommer) som gjør at det kan settes opp midt på gulvet, trenger ikke å stå inntil en vegg. Brosjyrestativet tar veldig liten gulvplass, og demontert er det meget lett å ta med seg i bilen, på flyet eller på toget.

  Perfekt for utstillere på messer. Skal du delta på messe kan vi også anbefale roll-ups, messevegg og disker.
  Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om våre produkter.

 

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Levering: 1 dag, avhenger av lagerføring hos leverandør.

Du får en e-post når du kan hente stativet.