Beach Flag

 • Beach flag

  Beach flag har blitt et fellesbegrep for alle typer mobile og gulvstående flaggsystemer. Disse snur seg som regel med vinden slik at de ikke blåser ned. Printen er delvis gjennomsiktig på et medie som blir kalt outdoor flag / textile mesh. Dette gir synlighet fra begge sider, dog noe svakere og speilvendt på den ene siden.

  Disse flaggsystemene blir kalt beach flag fordi de de i starten ble laget for bruk på stranden, men de kan like gjerne bli brukt i en alpinbakke, i en messehall eller ute på gaten. Beach flag gir meget god synlighet ettersom de beveger seg i vinden og er meget velegnet til eksponering på arrangementer med mye folk, f.eks. idrettsarrangementer eller kulturarrangementer.

  Det finnes forskjellige føtter til forskjellige bruksområder; til plassering på asfalt, under et bildekk, montering i jord/gress osv.

 • Normal leveringstid er 2 uker fra endelig design er ferdig, men vi kan nå tilby ekspresslevering på noen av modellene, mot et ekspresstillegg.

  Flere forskjellige høyder
  klikk på de ulike høydene for designfiler

  2,8 meter
  3,4 meter
  4,5 meter
  5,6 meter

  Priser
  Last ned priser her (PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send forespørsel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på tekstilmesh, en hullet tekstilduk.

Trykk: Trykket er ensidig. Fra baksiden vil trykket bli svakere og speilvendt.

Fot: Type fot må spesifiseres

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Levering: 2 uker

Du får en e-post når varene er klare for henting.