Hefter / blader

 • Hefter

  Ryggstiftede hefter brukes der antall sider i trykksaken er ganske lavt, 60 sider eller mindre. Hvis sideantallet er større, binder man inn med en annen innbinding f. eks. limfres eller en spiral. Ryggstifting vil si at man stifter på midten, og deretter bretter arkene på samme måte som et ukeblad eller en avis.

  Hefter brukes til å formidle informasjon i opplysningsvirksomhet og organisasjoner og offentlig virksomhet. De brukes også mye til produktinformasjon og kataloger i kommersielle virksomheter. Mange foreninger gir ut et medlemsblad som distribueres til medlemmene.

  Til tross for sin enkle form er ryggstiftede hefter å foretrekke der sideantallet tillater det i forhold til en annen innbinding. Stiftene går igjennom arkene slik at arkene i heftet sitter meget godt sammen. Det er også den billigste formen for innbinding.

 • Hvordan lage fil til trykk?
  Ved levering av filer til hefter som skal bindes sammen med ryggstift skal PDF-dokumentet settes opp enkelt sider /single pages, ikke i oppslag /facing pages (to og to sider). Vi foretar ombrekkingen. Levering av filer i oppslag vil medføre ekstraarbeid og kan gi lenger leveringstid. For øvrige innstillinger om PDF til trykk, se slik lager du riktige PDF-filer.

  Papirtyper
  Vi har en rekke papirtyper i forskjellige gramvekter som passer til trykking av hefter. Normalt vil et hefte med mye tekst bli trykket på matt papir som er behagelig å lese på. Omslaget kan likevel trykkes på et silkematt eller glanset papir med matt materie.
  Hefter der bildene er i fokus som f. eks. produktkataloger kan med fordel trykkes på silkematt eller gloss papir. Det vil fremheve bildene bedre enn matt papir.

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Papir: Trykkes som standard 200 g silk på omslag og 130 g silk på innmat hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet papir i kommentarfeltet.

Størrelse på heftet og antall sider: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet. Antall sider må være delelig med fire.

Innbinding: Ryggstifing

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdige hos Bisnode. Hvis du ønsker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 2-3 dager

Du får en e-post når heftene er klare for henting.