Konvolutter

 • Konvolutter

  Alle virksomheter trenger konvolutter, og de fleste velger å trykke egne med logo og avsenderadresse. Ettersom mer kommunikasjon foregår elektronisk har behovet for papirforsendelser falt. Det blir imidlertid sendt en god del fakturaer, kontrakter, vedtak, søknader, invitasjoner og en rekke andre ting. Det blir fortsatt sendt en del brev selv om behovet er mindre enn tidligere.

  Også i små opplag
  Vi trykker konvolutter med vår digitale konvoluttmaskin, og kan derfor trykke i små opplag til lave priser. Det er ikke nødvendig å trykke flere tusen for at stykkprisen skal bli lav.

  Utfallende trykk
  I de fleste tilfeller kan vi trykke konvolutter med utfallende trykk. Det vil si at trykket går helt ut til kanten av konvloutten.

 • Trykk av mottakeradresser / variabel data
  I samme operasjon som vi trykker logo og avsenderadresse kan vi trykke på ulike mottakeradresser. Dette er sparer deg for masse ekstraarbeid med etiketter e.l. – og er spesielt lønnsomt når man har en større utsendelse. Vi kan også besørge ilegg og levering på posten for dere.

  Dimensjoner
  Dette er de vanligste formatene på konvolutter. Vi trykker alle disse samt andre mindre vanlige formater. Våre standardkonvolutter er SKD. Det vil si at de er selvklebende med en dekkstripe (papir over limet) som dras av når konvolutten skal limes sammen. Det gjør at limet ikke tørker ut så fort. Vi trykker selvfølgelig også konvolutter med vindu.

  Klikk på på de ulike dimensjonene mal med riktig format:
  C4 mal
  C5 mal
  E65 mal
  EC4 mal

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Papir: E65 og C5 trykkes på konvolutter av 90 g papir. C4 og EC4 trykkes på konvolutter av 100 g. E65 og C5 har åpning i langsiden, C4 og EC4 har åpning i kortsiden.

Lim: Som standard leverer vi konvolutter med selvklebende lim og dekkstripe til å rive av (SKD).

Størrelse: Er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller med kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du ønsker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 2-7 dager.

Du får en e-post når konvoluttene er klare til henting.