Messevegg

 • Messevegg

  En messevegg er en sammenleggbar og transportvennlig vegg som brukes hovedsakelig på messer, konferanser eller i resepsjoner. Som regel er de litt over 2 meter høye og 3-4 meter brede. Den mest vanlige typen, ofte kalt en pop-up-vegg, har en transportkasse på hjul som også kan brukes som disk. En pop-up messevegg monteres på under 5 minutter, og du bruker enda kortere tid på demonteringen.

  Dimensjoner

  Vi lagerfører normalt to størrelser av Impact Pop-Up:

  klikk på på de ulike dimensjonene for malfiler

  3×3 moduler: 5 paneler som tilsammen utgjør en bredde på 2692mm og høyde på 2225 mm
  4×3 moduler: 6 paneler som tilsammen utgjør en bredde på 3365 mm og høyde på 2225 mm

 • Print på veggen

  Selve printen gjøres på en tykk PP-film og alle frontpanelene kaldlamineres med deep crystal-laminat som er spesielt egnet for steder hvor man har liten kontroll på belysningen; f.eks. messehaller med høythengende spotlights. Alle panelene påmonteres magnettape som enkelt fester seg til magnetlistene på det utslåtte stativet. Printen havner på samme sted hver gang.

  Komplett vegg i liten forpakning

  Messeveggen leveres i en transportkasse som også kan brukes som disk. Print til panel rundt disken, treplate til disken og 2 stk. spotlights er inkl. i pakken.

  For de som er mye på messer, er det viktig å ha et enkelt system som gir best mulig eksponering. En pop-up messevegg, et par rollups og et brosjyrestativ kan være en god løsning.

 

Bestill
 

Leveringsbetingelser

Medie: Trykkes på plastfilm og lamineres med deep crystal. Til innendørs bruk

Størrelse på messevegg: er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 2 dager, avhenger av lagerføring hos leverandør.

Du får en e-post når messeveggene er klare for henting.