Trykking av plakater

  • Trykking av plakater

    Vi gjør trykking av plakater i både digitaltrykk, storformat-plotting og tradisjonell offset trykk. På grunn av store variasjoner i kundens ønsker til kvalitet, papirtyper, leveringstider, opplag og priser gjør at trykking av plakater foregår på tvers av de forskjellige produksjonsmetodene: Vi finner den løsningen som passer best for ditt prosjekt!

    Papir
    Plakater kan lages på forskjellige papirtyper, men ofte brukes et billig papir da plakater kun skal henge en kort periode. Større plakater som skal henge utendørs over tid bør lamineres for å tåle fuktighet, og beskytte mot slitasje. Også plakater som står i gatebukker bør lamineres da det før eller siden trenger inn vann og ødelegger et ubeskyttet papir.

  • Enorme plakater som dekker store flater eller deler av fasader kalles banner. For disse er det vanlig å bruke en duk som tåler fuktighet. På særlig vindutsatte steder lønner det seg å bruke et mesh-medie (hullet duk) som slipper gjennom litt vind, slik at ikke banneret slites for mye.

    Vi har meget kort leveringstid på plakater i alle formater, og ofte kan vi levere plakatene samme dagen som bestilt.

 

Send forespørsel
 

 

Leveringsbetingelser

Papir: A4 og A3 trykkes som standard på 130 g silk, større formater trykkes på 180 g matt papir hvis ikke annet er oppgitt. Spesifiser evt. annet papir i kommentarfeltet.

Størrelse på plakaten: er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 1-2 dager

Du får en e-post når plakatene er klare for henting.