Plakatlister

  • Plakatlister

    Plakatlister gjør at man kan henge opp en plakat eller en banner fra tak eller i et vindu. Et sett plakatlister består av to klemlister som klemmes på printen i toppen og i bunnen av plakaten. Den øverste listen har har ringer til oppheng. Den nederste listen fungerer som vekt for å sikre at plakaten henger rett.

  • Det vanligste mediet til slik bruk er en duk av tekstil. Da henger plakaten/banneret penest. Når man bruker plakatlister, er det enkelt å rulle sammen plakaten og ta den med. Perfekt til messer og andre arrangementer. Vi selger en variant som heter Twista. Den er meget solid, har riktig tyngde slik at den fungerer bra som vekt i bunnen – og leveres med 10 års garanti. Det finnes rimeligere og lettere varianter på markedet, men oss bekjent er det ingen som matcher kvaliteten på disse klemlistene. Plakatlistene finnes i en rekke lengder og kan tilpasses om ønskelig.

 

Send forespørsel
 

Leveringsbetingelser

Medie: Aluminium. Kan holde plastduk, tekstilduk og papir. Til innendørs bruk.

Størrelse: er definert i filen. Hvis det er avvik må dette oppgis i kommentarfeltet.

Betaling: Skal skje ved henting, kontant eller kort. Registrerte kredittkunder får faktura. Faktura gis til nye kunder som er kredittverdig hos Bisnode. Hvis du øsnker faktura, må du oppgi organisasjonsnummer.

Levering: Kredittkunder kan få varene tilsendt med bud eller post. Kontantkunder må hente selv og betale ved henting.

Leveringstid: 3 dager, avhenger av lagerføring hos leverandør.

Du får en e-post når plakatlistene er klare for henting.